kokosrutor

botten kör man på 175-200grader i vanlig ugn och 150grader på varmluft cirka 20min eller tils den är färdig

1st braspanna

225g margarin (osaltat)
3st ägg
4½dl socker
2 1/4dl mjölk
6 3/4dl vetemjöl
3 3/4tsk bakpulver
3tsk vaniljsocker
3msk kakao

Glasyr:
90g margarin(osaltat)
5 1/4 dl florsocker
6msk kallt kaffe
1½ msk kakao
3tsk Vaniljsocker

Garnering:
kokos cirka 2dl

smält matfettet och låt svalna.
vispa ägg + socker poröst
tillsätt mjölk+mjöl+bakpulver+vaniljsocker+kakaon
tillsätt sist matfettet
häll smeten i smord och bröad form

Glasyrne:

smält matfettet till glasyren
rör i övriga ingredienser

lägg kakan när den är färdig på smörgåspapper där du har sockrat pappert lite så att botten får socker på sig , sedan när du har gjort det tar du glasyren och brer ut på kakan och tar sedan på kakaon innan den hinner stelna.

Kommentarer
Postat av: jenna

det där är såå gott! :D

svar: åhh, tack så mycket :)

2008-09-20 @ 11:00:14
URL: http://stockholmsjenna.blogg.se/
Postat av: martin persson

så jävla god den är mattias har du satt ut hur lång tid allt tar med?

2008-09-20 @ 20:02:33
Postat av: mattias T

har du läst inlägget eller du bara säger så för du smakat läs inlägget så får du reda på svaret ^^

2008-09-21 @ 00:38:37
URL: http://mattiasto.blogg.se/
Postat av: martin persson

jag såg det nu ;)

2008-09-21 @ 01:50:46
Postat av: Evelina

Åh MUUUMS säger jag bara!:D

2008-10-01 @ 12:56:36
URL: http://nybloggkommersnart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0