Lördag

Usch ja det var inte igår som man skrev här som vanligt då... har haft sjukt mkt att göra jobbat, jobbat sen har det väll varit lite lathet med ^^ har inte hänt så mkt annars denna veckan igår var jag och såg mif vilket alltid är kul speciellt när de vinner =). Va och åt på vagabond innan det sjukt god mat och väldigt billigt med.

Igår va även sista dagen på skolsimmet innan lovet så nu är jag ledig en hel vecka men vi får se vad som händer jobbar kanske lite som badvakt om de ringer och frågar...

Idag är det lördag eller ja igentligen söndag men vi säger lördag har jobbat mellan halv åtta och halv tre som badvakt på lindängen lite drygt ibland men lättförtjänta pengar. sen åkte jag hem och vid sex tiden åkte jag in till stan för att träffa holmis,markus och johanna käka en bit mat och någon öl och nu sitte rjag här imorgon är det jobb samma som idag 7,30-14,30 men det bästa är att man ska dra tillbaka klockan en timme så man får sova en timme längre =)

om någon vill hitta på ngt imorgon så hör av er puss haj

Måndag

Idag har jag haft en bra dag eller ja, blev sjukt irriterad på en viss person idag men ja det blev väll lite bättre:P
Det blev uppskattat av ngågon farmor och av wicky då så nu vill hon få mig att börja på måndagar:P haha vi får väll se....

Annars har jag jobbat ifrån kl 10-19 idag sen har jag bara tagit de lugn kollat på färjan och nu händer inte så värst mkt

orkar inte skriva mer bye

Torsdag

Jahopp i veckan har det inte hänt så mkt lite jobb och så... träffade markus i hmm... tisdagas tror jag det var om ja inte minns fel, ja tisdags trevligt var det var ju ett tag sedan.

Idag så har jag bara jobbat från 10-19 på lindägnsbadet fast har haft en del håltimmat mitt på dagen för djupadalsskolan har haft studie dag men har fått betalt ändå så jag överlevde. vår "middag" vandrade jag, johan och sofi till jägersro för johan skulle kolla på ett hopprep till sin simiaden grupp han hittade en sort 29kr kostade den gck 45min och 29kr för ett hopprep:P haha... men vi åt god mat kines mat blev det.

Sen var det dags för jobb igen men vi var lite sent ute så martin p fick komma och hämta oss men vi kom ändå typ ½ min försent men det var lugnt för alla barn/ungdomar var inte där än =D. Sen kom jag hem typ vid åtta och bara tagit det lugnt imorgon får vi se vad som hände ska jobba vet inte hur länge men ska jobba.

Ska du göra i helgen då?

Flygande jacob

Har gjort en flygande jacob så här är receptet

8 portioner

3 hela kycklingar
6 bananer
1tsk sallads krydda
4½ dl grädde
2dl cream freiche
2½ dl chili sås
2pkt bacon
2dl jordnötter


1. Tillaga de hela kycklingarna och rensa sedan dem.
2. lägg kycklingen i en smord ungsfast form och krydda med salladskryddan
3. lägg bananerna ovanpå kycklingen dela bananerna i fyra delar
4. vispa grädden, häll sedan i chilisåsen och cream freichen och vispa runt
5. lägg gräddblandingen över kycklingen och bananen.
6. Sätt in i ugnen på 200 grader Ö&U värme i 20min.
7. knaperstek baconen i mindre bitar
8. lägg på bacon och jordrnötter

Serveras med en sallad och ris
innan efter
detta är på talrik sakanr lite persilja och en grönsallad men så här ser det ut =D

Bona petit



Lördag

Idag är det lördag och dagen är snart slut :P jobbade i morse med tidningarna försov mig 45minuter så de ringde och väkte mig mindre trevligt.
Imorgon är det söndag och ska dela ut tidningar då med kl 02,00 ska jag gå upp vilket betyder att jag snart ska gå och lägga mig. Pappa sa att han skulle med och hjälpa till men vi får se hur det blir med det har gäster så blir han inte för påverkad så ja det blir som det blir.
Hade jag inte skulle ha jobbat imorgon så hade jag nog varit ute eller hemma hos ngn idag men så är det , det är livet.
Idag jobbade jag som sagt i morse sen vid tre jobbade jag några timmar i oxie trevligt men var sjukt trött.

Imorgon ska jag göra flygande jacob =D sjukt gott ska det blir :P Sen ska jag in i stan en stund sen ska jag hem till mormor och umgås lite sen ska jag hem till lis vid sju tiden och umgås med henne... nu ska jag gå och brsta tänderna för snart är sverige-portugal matchen slut så då gör jag det och lägger mig sen ska som sagt upp om 4 timmar :( men det är bra pengar =D ..

Ha det bra sov gott puss haj

Busringning

ni måste bara se och lyssna på denna här :P


Torsdag

Oj oj oj det var inte igår man var här inne och skrev tyvärr... men ni ska veta jag har inte hunnit har jobbat och jobbat och träffat lis men bloggar när jag hinner =) .

Jobbade i tissdags och onsdags sen var jag med lis efter det och inatt och igår natt ( onsag, torsdag morgon) så har jag delat ut tidningar därför jag inte hunnit blogga för kommit hem kl tio sen har det varit direkt i säng sen upp vid två och jobba till halv sex sen sover man igen och går upp vid nio och åker till ett nytt jobb... men jobb ger pengar =D ...
Har jobbat hela dagen idag det var skönt men ändå lite jobbigt var sjukt trött nu på slutet ska jobba imorgon bittig och hela helgen med tidningarna.. nu har jag inte en aning om vad jag ska göra kanske se nattrond(irene huss) eller bara umgås med familjen men lutar åt det med familjen...

Martin P åt flygande jacob idag på jobbet såg sjukt gott ut men det var familjen dafgård men jag blev sugen på att göra det så får se om jag orkar göra det på söndag så jag kan äta det på jobb på måndag hoppas att jag orkar =D

Ha det gutt

Måndag

Idag är det jobb melan tio och kvart över tre sen ska jag gå i stan lite med mattias.. sen får vi se vad som händer skriver mer när jag kommit hem =)

Äpple paj

Det här behöver du :
2-4 äpple (tycke efter smak)
Kanel + strösocker
150 gram smält smör el. margarin
2 ägg
3 dl strösocker
4 dl vetemjöl
2 tsk vaniljsocker

GÖR SÅHÄR : Skala äpplena. tärna eller skiva dom. Blanda runt dom i en skål med kanel & socker och låt stå och marinera medans du gör smeten. Smält smöret. Rör snabbt ihop smör + ägg + socker i en bunke! tillsätt mjölet + vaniljsockret! Smörj en ugnsfast form och ströa med ströbröd. Häll i smeten och lägg på äpplena! Grädda ca 45 min 175 grader.

äpple paj

receptet kommer ifrån kryddburken

Helgen i helhet

Igår var det lördag en bra lördag =) först så tvättade man lite till och städade lite, sen så var det jobb ute i oxie mellan kl 15-18 väldigt trevligt som jag sa förra gången väldigt stor skillnad på oxie och lindängen/aq-va-kul till det positiva =). Sen efter jobb så åkte jag och lis hem till mig, vi åt planka skulle ha tagit en bild men glömde mamma och pappa tyckte det var skit svårt haha:P men men så är det de hade för många järn i elden och visste inte riktigt hur man skulle göra men klagar inte det var gått i alla fall :)

Sen låg vi och kollade på tv och lite sånt trevligt sen åkte hon hem på kvällen så såg jag på discovery channel hela natten eller till typ 3 men ja nu ska jag snart baka en äppel paj  och sen vär det nog av till svedala och victor vid typ 17 tiden

men ha det bra puss


vad ska du göra ida?

talang

vet inte hru många gånger jag har tittat på de här men sjukt många är det i alla fall men lovar det går inte räkna på fingrarna sjukt bra säger jag bara se den.. även om ni sett den.




Freedag

Äntligen fredag och äntligen helg. Idag har jag jobbat som vanligt dock inte så länge bara 4 timmar men hade tre klasser totalt de två första gör lixom min dag medans den sista sänker allt igen de bryr sig inte de vill inte lära sig och det gör mig sjukt irriterad menar de måste lära sig simma så tror de att de är på dagis typ. nä sur jag blir de försöker inte ens.... nog om det.

Nu är jag hemma gör inte så mkt tar det lugnt tvättar lite vilket man behöver göra, ska laga kyckling sen tror jag det blir gott =) ikväll har inga dirketa planer lite olika lösa så där men vi får se vad som händer vad jag är sugen på.. men hemma ska jag inte vara orkar inte sitta här hemma idag.

vad ska du göra ikväll?

puss hej

Torsdag

Idag händer det igentligen inte spec mer än jobb ungefär.  Har jobbat mellan kl 9.45-13.15 sen är jag hemma en stund nu två timmar typ ska ta bussen om 20 minuter typ. till jobb igen samma ställe på lindängsbadet och jobba mellan kl 17-19 sen får vi se vad som händer har inget speciellt planerat blir väll hem och kolla på en film =) vilken vet jag inte vi får se hoppas det går någon bra på tv känns som jag har sett alla jag har hemma redan.

Vet inte om ni har sett irene huss? men ialla fall fick låna 1 & tvåan av lis vilket jag är glad över de var ju mkt bättre än vad jag hade förväntat mig så nu ska jag se om jag får låna trean med sen har jag beställt nr 4,5 och sex =) hoppas de hinner komma nu innan helgen inte idag men imorgon men jag är väldigt tveksam de har skickat dem idag så hoppas^^

sen imorgon är det så kallat helg eller jobb först sen helg får se vad som händer kansek träffar pålle eller ngt. sen på lördag är det jobb.

vad gör/har ni gjort idag?

igår tisdag & idag onsdag

Japp var ju ett tag sen eller ja en stund sen (2dagar) men igår var det fullt upp kändes det som först jobbade jag till typ kvart över ett sen åkte man hem och lagade lite käk (köttfärslimpa) och sen bar det av till möllan och några öl innan matchen =) och matchen trodde man ju skulle bli bra efter många förluster nu men blev det så? nej så klart inte blev jag jätte förvånad? nej inte det heller blev bara j*vligt besviken på Malmö FF, sjukt kast tyckte jag visst de spelade bra i första halvlek och lite in på andra men de slår bara massor av långbollar, pallar inte skriva mer om det just nu men väldigt besviken =(



Idag onsdag har jag jobbat väldigt länge var sjukt trött idag med kände inte alls för att ha de sista två simgrupperna, och vi hade en engelsk klass sista lektionen hur gick det ? ja hur är min engelska !!! haha nä men det funkade men min engelska suger kan lixom basic. Men de fattade sa de så, så dåligt var det nog inte...

Sen tog jag bussen hem till mig med min älskling, vi käkade kebab som pappa hade gjort sen så kollade vi på handcok eller hur det stavas?? men missade typ hälften men jag hade sett den innan så mig gjorde det inget men hon hade inte sett den innan men hon brydde sig nog inte så mkt heller =). Sen belv det lite kaffe och så sjukt gott tyckte jag men hon vet jag inte hon sa hon gillade men det vet man ju inte ^^ nu sitter jag här och skriver blogg efter lite(ett) klagomål på lite dålig update men hade faktiskt tänkt skriva nu ändå men tack ändå =)

Nu ska jag kolla runt lite på era bloggar och se vad ni har skrivit

Vad har ni gjort idag?

RSS 2.0